Region

Svet

Otac Tonija Cetinskog otkrio nove detalje stravične nesreće!

Toni Cetinski juče je oko 14 časova učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Rovinju, u kojoj je stradao 62-godišnji muškarac kojeg svi meštani znaju po nadimku Braco. Pevač je automobilom marke "mercedes" pregazio muškarca, a istraga još nije utvrdila da li je on već ležao mrtav na ulici ili je preminuo usled kontakta sa automobilom.

Otac Tonija Cetinskog otkrio nove detalje stravične nesreće! Foto: Screenshot Youtube



Na licu mesta neposredno nakon nesreće zatekao se i otac Tonija Cetnskog, Mirko Cetinski u vidno potresenom stanju.

- Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osetio je da nešto "struže" ispod auta. Čovek je ležao na ulici i očigledno ga nije video, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Toni na tom mestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalom znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje flaše, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu - rekao je Mirko Cetinski za Glas Istre.

Toni Cetinski odveden je na vađenje krvi i urina kako bi se uvtrdilo da li je bio pod uticajem alkohola ili opijata, što je redovna procedura kod ovakvih slučajeva. Za komentare nije bio dostupan.

- Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam da će policija to i potvrditi posle uviđaja. Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi - bilo je sve što je Toni rekao nakon nesreće.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Telegraf

Povezane vesti:


>