Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Milan Milošević otkrio najmračnije tajne iz privatnog života Jelene Golubović! VIDEO

Milan Milošević i Jelena Golubović su ubrzo nakon rediteljkinog ulaska u rijaliti "Zadruga" zaratili na najžešći mogući način. Njihov sukob svakim danom je veći, a novinar je danas rešio da otkrije sve što zna iz Jeleninog privatnog života. 

ZADRUGA: Milan Milošević otkrio najmračnije tajne iz privatnog života Jelene Golubović! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U rijalitiju "Zadruga" danas je bilo opšte rasulo i svađa, a svi su bili besni na Jelenu Golubović koja nije mogla da prestane da priča. Milan Milošević je bio posebno iziritiran pa je pokušao da je zaustavi, ali se ona u svom stilu nije dala: 

- Ljigavi, ljigavi, ljigavi...- uzvikivala je ona.

Tada je i Milan digao glas i optužio je da je bila narkomanka, kao i njen brat, a onda je otkrio šokantne detalje iz njenog privatnog života:

- Sve ću da ispričam! Da si se je*ala i ti i majka sa istim čovekom! Bagro jedna ljudska! Zovi Cecu da dođe da joj u oči sve kažem, kako mi je pričala da si se je*ala sa njenim prijateljem i ostala trudna! Htela je da napusti "Parove" zbog toga. Matora, sve znaš o čemu pričam. Ti ćeš da soliš ljudima pamet... Sram te bilo, gaduro jedna, nisi ustala iz kreveta 20 dana - vikao je Milan Milošević na Jelenu.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>