Zdravlje

Ljubav & Sex

Nadutost u stomaku možete rešiti pritiskom tri tačke na telu! VIDEO

Nadutost u stomaku može biti veoma neprijatna, naročito ako se prečesto javlja. Ukoliko pritisnete tri tačke na telu, osim što ćete se rešiti nadutosti, nestaće bol, i možete i stanjiti struk.

Nadutost u stomaku možete rešiti pritiskom tri tačke na telu! VIDEOPrva tačka se nalazi u predelu iznad pupka. Najlakše ćete je pronaći ako položite dlan iznad pupka i i gde prsti završavaju - to je pravo mesto. 

Sada dolazi korak masaža. Tačku počnite lagano kažiprstom da masirate, u smeru kazaljke na satu. Nakon toga promenite smer, odnosno masirajte suprotno od smera kazaljke na satu. Idealno bi bilo da masaža traje dva do tri minuta. 

Drugu tačku pronađite tako što ćete postaviti četiri prsta ispod pupka. Nju ćete mnogo lakše naći, a sve što treba da radite jeste da prstom masirate u smeru kazaljke na satu i obrnuto u periodu od dva minuta. 

Treća tačka nalazi se jedan prst iznad pupka, a masira se na identičan način kao i prve dve. Masaža ove tačke će vam pomoći da se rešite gasova, a ujedno će ubrzati rad creva.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>