Svet

Region

Grupa U2 predstavila novi singl! VIDEO

Dok početkom decembra ne bude stigao dugo očekivani studijski album grupe "U2", irski rokeri atmosferu izdanja "Songs of Experience" dodatno otkrivaju singlom "Get Out of Your Own Way".

Grupa U2 predstavila novi singl! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Produkcijom nove pesme, baš kao i najavnog singla, bavili su se Džeknajf Li, Rajan Teder i Stiv Lilivajt, a u produkciji ostatka albuma pridružili su im se Endi Barlou i Džoljon Tomas. Singl "Get Out of Your Own Way" naći će se na novom, 14. studijskom albumu Songs of Experience, snimanom u Dablinu, Njujorku i Los Anđelesu. Novi album dolazi u digitalnom obliku, na ce-deu i na dvostrukom vinilu. U standardnom obliku nalazi se 13, dok deluks izdanje sadrži čak 17 pesama. "Songs of Experience" svojevrsni je nastavak albuma "Songs of Innocence" iz 2014. godine, s obzirom na to da pesme sa oba izdanja nalaze inspiraciju u poeziji Vilijama Blejka, pisane tokom 18. veka. Kako prethodno izdanje predstavlja iskustva i uzore benda iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, izdanje "Songs of Experience" dolazi u formi intimnih pisama namenjenih mestima i ljudima, bliskim članovima benda.

Album grupe "U2" je srpskoj publici dostupan u Gugl plej digitalnoj pretprodaji, a zvanično objavljivanje izdanja očekuje se 1. decembra.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/RTS

Tagovi

U2Muzika

Povezane vesti:


>