Svet

Region

FILM SMANJIVANJE: Kako izgleda Met Dejmon visok samo 10 centimetara? VIDEO

Film "Smanjivanje" američkog reditelja Aleksandra Pejna, letos je otvorio 74. filmski festival u Veneciji. Filmsko ostvarenje, sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi, je satira o smanjenju ljudskih bića kao načinu rešavanja pitanja prekomerne populacije i globalnog zagrevanja.

FILM SMANJIVANJE: Kako izgleda Met Dejmon visok samo 10 centimetara? VIDEO Foto: Screenshot YoutubeSvi se sećamo čuvenog filmskog hita "Draga, smanjio sam decu", a sada na sličnu temu stiže nova komedija sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi. "Smanjivanje" govori o tome šta bi se desilo da, kao što je u filmu norveški naučnik izumeo, postoji formula koja smanjuje ljude na visinu od desetak centimetara. Tako smanjeni, ljudi shvataju koliko iznose troškovi života u novom okruženju.

Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovek, Pol (Met Dejmon) sa suprugom Odri (Kristin Vig) donosi odluku da napusti svoj stresni život u Omahi, da se smanji i preseli u novu, malu zajednicu. Taj izbor pokrenuće lavinu novih izazova i životnih avantura.

U naše bioskope film stiže 18. januara 2018. godine.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>