Region

Svet

Anastasija Ražnatović u rijalitiju za 100.000 evra?

Anastasija Ražnatović dobila je neverovatnu ponudu. Naime, jedna privatna produkcijska kuća iz Bugarske lepoj Tasi nudi honorar od čak 100.000 evra za učešće u rijalitiju koji bi pratio svaki njen korak, i prikazao bi kako izgleda život mlade zvezde.

Anastasija Ražnatović u rijalitiju za 100.000 evra? Foto: Screenshot Youtube



- Rijaliti bi bio nalik američkom u kome učestvuje porodica Kardašijan. Zamišljeno je da Tasin život prate kao što u ovoj planetarno popularnoj porodici prate Kajli Džener. Planirano je da kamere budu postavljene u Cecinom domu, ali i u stanu Tasine drugarice, kod koje često boravi. Želja je da se Cecina ćerka prikaže u opuštenoj, kućnoj varijanti, ali i kada izlazi s drugaricama po klubovima - otkriva naš izvor i dodaje da su Anastasiji Ražnatović ponudili da joj unapred uplate honorar:

- Ukoliko pristane, Anastasija će novac dobiti unapred. Producenti veruju da će ovaj projekat biti izuzetno gledan na Balkanu, naročito jer Cecina ćerka ima armiju obožavalaca na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da Ražnatovići dobijaju ponudu za rijaliti.

- Moj život je već rijaliti! Kardašijani su male bebe u odnosu na ono što se dešava u našoj kući, ali ja bih da to ipak ostane naša mala porodična tajna. Ni ja ni moja deca nismo za to - rekla je Ceca jednom prilikom kada je bila priča o rijaliti programima.

Da li su promenili mišljenje, nije poznato, jer se Ražnatovićka i njena ćerka nisu oglašavale tim povodom ovog puta.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>