Svet

Region

Bijonse prihvatila ulogu za Diznijev rimejk!

Rimejk čuvenog Diznijevog filma “Kralj lavova“ iz 1994. godine očekuje se 2019. godine, a među zvezdama koje će pozajmljivati glas likovima u animiranom filmu biće i Bijonse. Nedavno je objavljeno da je Bijonse odbila ulogu u igrano-animiranom filmu "Lepotica i zver". Navodno, nije joj se dopalo što joj je ponuđena uloga – pajalice za prašinu.

Bijonse prihvatila ulogu za Diznijev rimejk! Foto: Screenshot Youtube



Bijonse će pozajmljivati glas Nali, a njoj će se pridružiti mnogi glumci sa A liste poput Džejmsa Erla Džonsa (Mufasa), Čuitela Edžiofora (Skar) i Džona Olivera (Zazu). Set Rogen i Bili Inčer će tumačiti uloge Pumbe i Timona. 

Pevačica je potvrdila glasine o ulozi objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj su prikazane fotografije ljudi koji će pozajmiti glas likovima rimejka "Kralja lavova".Ovo nije prvi put da će se Bijonse pojaviti u nekom filmskom ostvarenju. Najpoznatija uloga do sada je ona u mjuziklu “Dreamgirls“, a kritičari su je pozitivno ocenili i u ulogama u filmovima “The Pink Panther“ i “Austin Powers in Goldmember“. 

Prethodno je objavljeno da je glumac Donald Glover dobio ulogu glavnog junaka Simbe, a Bijonse je to potvrdila i obelodanila da će Kigan Majkl Kej glumiti hijenu Kamari. 

"Kralj lavova" je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih animiranih filmova svih vremena. Osvojio je i Oskara za pesmu "Can You Feel the Love Tonight" Eltona Džona i Tima Rajsa, kao i dva Gremija.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/b92

Povezane vesti:


>