Region

Svet

Farma: Natalija nije trudna, već ima pesak u bubregu

Natalija iz grupe "Trik Fx“ ipak nije trudna, već ima problema sa bubrezima, kaže dobro obaveštenog izvora, blizak produkciji. Naime, denserki je pao kamen sa srca kada je test za trudnoću pokazao negativan rezultat, međutim, razlog za brigu svakako može da bude to što joj je pronađen pesak u bubrezima.

Farma: Natalija nije trudna, već ima pesak u bubregu



"U utorak po podne Sanijeva supruga dobila je nalaze urinokulture, u kojima stoji da nije trudna već da ima ozbiljnih problema zbog peska koji se nalazi u bubrezima. Doktor koji brine o njenom zdrastvenom stanju odmah joj je propisao adekvatne lekove i terapiju, kojih se ona striktno pridržava. Svi oni koji su u utorak uveče tokom žurke pratili njeno ponašanje mogli su da se uvere da denserka isključivo konzumira vodu, što znači da je ovaj zdrastveni problem ozbiljno shvatila" – kaže izvor iz produkcije.

Podsećanja radi, Natalija je u proteklom periodu imala gotovo svakodnevne vrtoglavice, povraćanje, čak joj je i mesečni ciklus bio poremećen. Kada je ukapirala da je njeno zdravlje narušeno, ona se požalila produkciji, koja je u rekordnom roku angažovala lekara da utvrdi o čemu se radi. S obzirom na to da su simptomi bilo identični kao kod žena koje su u drugom stanju, Natalija je sumnjala na trudnoću ili ranu fazu klimaksa.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>