Parovi

Farma

PAROVI U ŠOKU: Aleksandra Subotić ušla u vilu i odmah se obračunala sa Teodorom! VIDEO

Rijaliti "Parovi" je večeras napravio pravo iznenađenje učesnicima. Aleksandra Subotić ušla je u poznatu vilu, a imajući u vidu da se u prethodnoj sezoni dobro plasirala, nema sumnje da će biti jaka konkurencija ostalim takmičarima. Nakon ulaska, ona se odmah sukobila sa nekadašnjom drugaricom.

PAROVI U ŠOKU: Aleksandra Subotić ušla u vilu i odmah se obračunala sa Teodorom! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Večeras se u rijalitiju "Parovi" desio pravi šok za učesnike. Na vrata poznate vile ušla je Aleksandra Subotić, koja je, može se reći, jedna od onih koja je svakako obeležila prošlu sezonu poznatog rijalitija. Svi su bili iznenađeni kada su je videli, a ubrzo je došlo i do sukoba. Ona je napravila pravu pometnju, a najburniju reakciju na njen ulazak imala je Teodora, koja je čak pretila i da će napustiti vilu. Varnice su sevnule između Teodore i Aleksandre vrlo brzo, pa su nekadašnje drugarice ušle u žustru raspravu:

- Meni nemoj da mafijaš, naplašila si ove devojke ovde, seljančuro raspala spavala si sa mojim ocem - rekla je Aleksandra.

- Ajde da se vratimo na temu zbog koga si ti ovde, kako te nije sramota, nije istina to što priča mogu da idem na poligraf odmah - rekla je Teodora.

Pogledajte kako je sve izgledalo u videu ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>