Region

Svet

Kaća Grujić konačno progovorila o dečku koji je osvojio njeno srce!

Popularna pevačica Katarina Grujić neko vreme je krila ljubavni život od očiju javnosti. Ona je napokon rešila da otkrije ko je dečko koji je osvojo njeno srce, rekavši i šta je to što joj se najviše dopalo kod njega.

Kaća Grujić konačno progovorila o dečku koji je osvojio njeno srce! Foto: Screenshot YoutubePevačica je progovorila o svom ljubavnom životu, koji već duže vreme krije od javnosti. Katarina Grujić otvorila je dušu i otkrila sve o vezi sa dečkom Kostom iz Crne Gore. Ona i dalje ne želi da ulazi u detalje, ali je svog sadašnjeg partnera okarakterisala kao pravog džentlmena.
 
- Opekla sam se mnogo puta kada sam svoj emotivni život izlagala javnosti. Sada želim da bude drugačije - istakla je pevačica.

Grujićeva ističe da joj osobine njenog partnera sasvim odogovaraju.
 
- Moj dečko je redak primer džentlmena, kojih je danas sve manje, veoma je dobar, pažljiv i nežan i ne da na ono što je njegovo - rekla je Katarina koja priznaje da je navikla na Beograd, pa se neće preseliti kod partnera.

Pevačica je priznala da sa svojim dečkom beskrajno uživa, ali da mu nikada ne bi prešla preko jedne stvari, a to je prevara.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>