Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Miki Đuričić skočio na Đeksona - Udaviću te, gotovo je! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" desila se nezapamćena borba između Mikija Đuričića i Nemanje Đerića Đeksona. Dok su Sloba i Janjuš sve posmatrali iz prikrajka, Miki je naskočio na Đeksona kako bi mu pokazao svoje veštine . 

ZADRUGA: Miki Đuričić skočio na Đeksona - Udaviću te, gotovo je! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Miki Đuričić je poznat kao neko ko je veoma duhovit i često pravi smicalice kako bi se našalio sa svojim cimerima, ali isto tako znamo ga i u situacijama kada je u prethodnim rijalitijima doživljavao "pomračenje" pa mu ni fizički kontakt nije bio stran. Ovog puta reč je bila o šali koja je do suza nasmejala Slobu Radanovića i Marka Janjuševića Janjuša. U toku dana u rijalitiju "Zadruga" desila se prava borba između Mikija i Đeksona, kada je pčelar iz Kupinova poželeo da mladom reperu demonstrira kako može fizički da ga savlada za samo par trenutaka. On je Đeksona oborio na zemlju, dokazujući da može da se izbori sa njim brzo i lako, a Sloba i Janjuš su sve gledali i valjali se od smeha. 

- Oš ti da se rveš - pitao je Miki i Slobu, koji nije pristao da se nađe na Đeksonovom mestu. 

- Ja imam snage za tuču dva minuta. Ako te ne istučem za ta dva minuta, gotovo je - objasnio je Miki kako se snalazi u tučama.

Pogledajte kako je sve izgledalo u videu ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>