Style

Ljubav

Osvojite uzbudljivi roman Kad kažemo zbogom!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu. Roman "Kad kažemo zbogom", izdavačke kuće "Vulkan" može biti vaš ukoliko budete brzi i vaše ime i prezime pošaljete na našu Fejsbuk stranicu.

Osvojite uzbudljivi roman Kad kažemo zbogom! Foto: Promo



Kratak opis: 

Odustavši od beznadežne potrage za drugim rešenjem, Olivija pristaje na brak sa okrutnim Alisterom Šeldonom, sa kojim napušta Englesku i odlazi u Egipat, njegov dom i zemlju u kojoj je i sama provela detinjstvo. Iako nevoljno stiže u Aleksandriju, tamo pronalazi srecu na iznenađujućim mestima: ponovo je sa svojom sestrom, Klarom, od koje se odavno otuđila, i zaljubljuje se u naočitog konjičkog kapetana Edvarda Bertrama.

Ali onda Klara nestaje sa jedne od najprometnijih ulica u gradu. Oliviji je rečeno da su njenu sestru oteli lopovi kako bi dobili otkupninu, ali ona je uverena da se još nešto krije ispod te price. Rešena da sazna šta se dogodilo, ona sve dublje zalazi u tajanstveno podzemlje uzavrelog grada, stavljajući na kocku svoj život i šansu za budućnost sa Edvardom, jedinim čovekom kog je ikada volela.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>