Parovi

Farma

PAROVI: Dalila u žestokom okršaju sa Alenom Azarićem, ukućani zanemeli! VIDEO

Bivša pobednica rijalitija "Parovi", Dalila Dragojević, juče je bila isprovocirana gostovanjem Alena Azarića, pa nije mogla da odoli a da se ne uključi uživo u program. Ona je Alena "ispreslišavala" po mnogim pitanjima, a od pojedinih stvari koje je iznela ukućani su zanemeli. 

PAROVI: Dalila u žestokom okršaju sa Alenom Azarićem, ukućani zanemeli! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Dalila Dragojević često se uključi u program rijalitija "Parovi" kako bi prokomentarisala aktuelna dešavanja u poznatoj vili, pa tako ni sinoć nije zaobišla da se javi i kaže sve što misli bez dlake na jeziku. Ona je bila isprovocirana Alenovim gostovanjem u emisiji "Upoznajte parove" jer je sumnjala u identitet osobe koja je došla sa Alenom i predstavila se kao Zorana, Alenova partnerka: 

-  Ja sam ubeđena da ta Zorana koja sedi pored njega nije ona na koju mi mislimo. Ona sedi kući pod ključem kao Jovana Jovanov, a ova služi za reklamiranje - rekla je Dalila, nakon čega je nastala žestoka rasprava.

Dalila je predložila da se traži lična karta i pasoš kako bi se utvrdilo da li je osoba koja sedi pored Alena zaista Zorana, kako se predstavlja. Ona je posumnjala i u to ko vodi Alenove stranice na Fejsbuku, i ko stoji zapravo iza svih tih profila. Osim toga, Dalila je optužila Alena i da pomaže samo ljudima koji su u rijalitiju, misleći na Ivana Marinkovića, zato što mu je potreban marketing. Alen nije ostao dužan Dalili, te je odmah počeo da se brani i pravda. 

Pogledajte celu raspravu Dalile i Alena: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>