Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Luna histerisala i vrištala na Slobu, on poželeo da pobegne! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" sinoć se odvijala prava drama. Luna je doživela nervni slom, nije mogla da zaustavi suze, pa je u naletu besa Slobi uputila najgore moguće uvrede. Sve je kulminiralo kada je pevač poželeo da pobegne.

ZADRUGA: Luna histerisala i vrištala na Slobu, on poželeo da pobegne! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U toku jučerašnjeg dana, dok je bio u nabavci u rijalitiju "Zadruga" Sloba je uhvaćen u krađi, zbog čega je ostao bez hrane koju je trebalo da kupi za sebe i za Lunu. Blogerka je potpuno poludela zbog celog dešavanja, pa je rešila da štrajkuje glađu: 

- Anabele mi, neću ništa jesti! Boli me ku*ac! I to je to, boli me ku*ac! Nervozna sam, imam veliko pravo. Boli me ku*ac za sve! - vikala je Luna.

Sloba je pokušavao da je smiri, ali svaki njegov pokušaj da je uteši, ili ponudi hranom, u njoj je izazivao sve veći bes: 

- Nervozna sam, pun mi je ku*ac, gladna sam, zato što sam u PMS-u i zato što ću da pojedem sve oko sebe! Nemoj da me diraš! Pusti me! Neću da uzimam ništa od njih, ovo su svi ološi ovde i neću mrvu hleba da uzmem. Sve se slama na nama, neću da budem više ovde! Muka mi je, ne mogu više da se bijem oko hrane. Ja nisam tako vaspitana. Svi su foliranti! Svi su krali, ali se na tebi slomilo. Neću da budem ovde, hoću kući! Muka mi je, povraća mi se od gladi. Vi ne znate kako je kada treba da dobijete - nastavila je Luna.

Sloba je u jednom trenutku Luni predložio i da pobegnu, a kako je ona reagovala pogledajte u videu ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>