Parovi

Farma

PAROVI: Zorica Dukić se oglasila, evo šta je rekla za Gasttozzovu devojku! VIDEO

Zorica Dukić više nije mogla da izdrži svakakve komentare, pa je sinoć rešila da se uključi u program rijalitija "Parovi". Njoj je dozlogrdilo da je svi komentarišu, a naročito su joj zasmetale uvrede Milija Radosavljevića. Ona se obratila i Gasttozzu, rekavši mu šta misli o njegovoj devojci. 

PAROVI: Zorica Dukić se oglasila, evo šta je rekla za Gasttozzovu devojku! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Bivša devojka Nenada Marinkovića Gasttozza, Zorica Dukić, poželela je da se uključi sinoć u program rijalitija "Parovi", kako bi prokomentarisala to što je stalno spominju Nenadu, i pokušavaju da naprave "zvrčku", znajući da je on trenutno u srećnoj vezi sa svojom devojkom Naidom. Dukićeva je takođe htela i da se obrati Miliju, koji je vređao, tako da je imala nameru da mu zapreti tužbom: 

-Čula sam da se konstantno poredimo Naida i ja, to meni može da bude kompliment jer ona prelepo izgleda. Tebi Nenade samo želim da poručim da se ne pecaš na to, znam da će ti stalno pominjati mene.. Nije lepo da nas porade, ali ti nemaš razlog da te bude sramota što si bio sa mnom.. Bitno je da se Naida i ti volite...Što se tiče Milija, čula sam da je rekao da sam Romkinja i mogu i to da mu dodam u tužbu.

Ona je dodala i da misli da Nenad neće imati ništa ni sa jednom devojkom u vili, zato što voli svoju devojku Naidu. 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>