Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 31. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 31. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 31. oktobar 2017. godine!Ovan 21.3.- 20.4.

Predstoji vam lepo veče u zanimljivom društvu. Pitajte nadredjene na poslu ne radite ništa na svoju ruku. Plaćajte račune na vreme. Zdravlje dobro.

Bik 21.4.-21.5.

Odlučite se šta ustvari hoćete ne možete sedeti na dve stolice. Nestabilna finasijska situacija. Ne prteterujte sa trošenjem. Moguća prehlada.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Morate pronaći način da osvežite malo vezu i probudite strasti. Napetost i rasejanost vam otežavaju posao. Pazite na dokumenta i novac. Zdravlje dobro.

Rak 22.6. - 22.7.

Zadovoljni ste trenutnom situacijom u ljubavi. Opustite se i uživajte. Imaćete mali problem na poslu ali će te ga brzo rešiti. Ako promenite način ishrane rešićete se zdravstvenih tegoba.

Lav 23.7.- 22.8.

Upoznali ste veoma zanimljivu i lepu osobu koja vam se odmah dopala. Situacija na poslu je veoma zadovajuća, prestanite da brinete. Mogući bolovi u kičmi.

Devica 23.8. - 22.9.

Emotivno ste ispunjeni i svakim danom vaša veza je sve bolja. Postoji mogućnost da vam jedan klijent napravi problem. Više se krećite, previše sedite.

Vaga 23.9. - 22.10.

Jedna osoba uporno pokušava da vam skrene pažnju. Danas nećete praviti dobre poslovne procene. Moguć kraći put. Pazite ako ste vozač u saobraćaju.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Morate popraviti sumorno raspoloženje koje vlada kod oboje. Ne uspevate da završite posao u predvidjenom roku. Prolazna glavobolja.
 Lepo romantično veče će te provesti sa partnerom u izlasku. Planovi koji su vezani za inostranstvo moraće da sačekaju. Osetljiv vam je stomak.

Jarac 22.12.- 19.1.

U ljubavi vam je stabilno i lepo, opustite se i uživajte sa partnerom. Kolege vam pomažu da završite posao na vreme. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Nesigurni ste i stalno stahujete bez potrebe. Popravite komunikaciju sa partnerom. Kad vam nije dan za posao ne krivite druge za to. Zdravlje dobro.

Ribe 20.2.- 20.3.

Uživate u ovom periodu i svakim danom vam je u vezi sve lepše. Nemate dovoljno vremena vremena da se posvetite poslu koliko želite. Zdravlje dobro.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: radio12.biz

Povezane vesti:


>