Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Tresla se kuća zbog svađe Zorice Marković i Jelene Golubović! VIDEO

U rijalitiju Zadruga večeras je bilo burno i napeto pa se nekoliko učesnika posvađalo, a najviše se tresla kuća zbog žestoke svađe Zorice Marković i Jelene Golubović.

ZADRUGA: Tresla se kuća zbog svađe Zorice Marković i Jelene Golubović! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeJelena i Zorica su se u Zadruzi posvađale zbog Žiže. - Pi*ka li ti materina, marš, smradino! Bezobrazna lažovčino! Ti si vrljava! Ti si go*vno! Fore su ti providne! Ništa više ne znaš, mučenice! Dužna si, ružna, jadna i smrdiš! Ti si ku*ac na bicikli! - rekla je pevačica.

-Idi smrade napolje, smrdi sve u sobi! Ajde, ludačo! Kao brine o deci, a ostavila rođenu decu, razvela muža... E, to je taj lažni moral! - izgovorila je glumica.

Jelena je zatim nastavila da provocira Zoricu raznim komentarima na račun njene porodice, ali je pevačica ostala imuna na provokacije. U toku rasprave Zorica je prišla krevetu na kome je ležala glumica i mahinalno stavila nogu na posteljinu, a isto je odmah učinila i Jelena, samo na pevačicinom dušeku. - Jesam li ti rekla da mi se ne obraćaš?! Ja tebe nisam spomenula, pi*ka li ti materina! - govorila je Zorica Jeleni.

Pogledajte šta se još dešavalo.  

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>