Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Slobina mama otkrila pravu istinu o tumoru i narkoticima! VIDEO

U rijaliti "Zadruga" sinoć se uključila Slobina mama, koja je želela napokon da otkrije pravu istinu o svom sinu i svim natpisima u medijima. Ona je bila veoma uzbuđena i želela je da čuje svog sina barem na kratko.

ZADRUGA: Slobina mama otkrila pravu istinu o tumoru i narkoticima! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Majka pevača Slobodana Radanovića sinoć se uključila u rijaliti "Zadruga" sa željom da prokomentariše sve što se o njenom sinu priča i piše. Draginja Radanović, dodala je i kako više neće nista pričati u javnosti, a da probleme koji su nastali, mora da rešava on sa Kristinom Kockar kada izađe. Proteklih dana pojavile su se vesti da je njen sin bolestan tačnije da ima tumor, ali i da je hapšen zbog droge. 

- Te ima tumor, te umešan u drogu! To su užasne laži! To nije lepo. Ja razumem novine neka pišu to je njihov posao, ali da zalaze tako... mislim mi smo stariji ljudi i bolesni. Koju će on da bira, to je njegov izbor. Ko ovo radi, neka mu je na čast - rekla je Slobina mama, posle čega je dobila aplauz.

Ona je dodala da je ne zanima ukoliko lažne informacije plasiraju Kristina i njena majka, da je to jako ružno, i da bez obzira na sve ona neće reći ni jednu ružnu reč za njih,

- Ja sam ponosna majka, ja znam šta sam rodila i koga sam rodila. To je zenica moga oka! Može da priča šta god ko hoće. On je vaspitan, druga strana me ne zanima da li je vaspitana - iskrena je bila Draginja.

Pogledajte šta je sve rekla Slobina majka kada se uključila u "Zadrugu": 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>