Zadruga

Parovi

ZADRUGA ŠOKIRA: Novinar razvezao jezik pa otkrio dugo skrivane tajne svih učesnika! VIDEO

Učesnici rijalitija "Zadruga" imali su zadatak od Velikog šefa da odaberu ko je među njima najveća tračara. Titutlu glavne tračare poneo je novinar Milan Milošević, a onda je dobio priliku da javno ispriča pred svima šta zna o svakom učesniku. On je kao nagradu od produkcije dobio cigarete.

ZADRUGA ŠOKIRA: Novinar razvezao jezik pa otkrio dugo skrivane tajne svih učesnika! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeU rijaliti "Zadruga" došlo je pismo koje je pročitao Lepi Mića, a onda je Milan Milošević ustao, razvezao jezik, i opleo po svima redom. 

- Najveći trač za Marka DNK je da je on bolesno ljubomoran na Baneta. Svaki put kada se posvađa sa Divnom zbog njega, imaju seks u wc-u. Marko se ne pazi sa Divnom, pošto želi da ostane trudna - bio je prvi Milanov trač.

Dalje je rekao da bi za Sanju Stanković, sutra ujutru, pustio trač kako je zaljubljena u Matoru. Za Zoranu smatra da nije toliko uredna, a za Andrijanu misli da joj se sviđa Marko Miljković. Novinar je dodao i da Mina Vrbaški ponovo igra igru, a da će uskoro oko nje biti haos. Milan se u nastavku nadovezao na priču koju je imao sa njenim dečkom Đeksonom.

- Imam za Đeksona, on mi je rekao trač za Janjuša. Janjuš je poslednja četiri dana, po tri puta masturbirao. Ja sam ga dva puta čekao. Molio sam ga da izađe iz toaleta, jer me poteralo i čuo sam ga kada je završavao, izašao je podignutog ponosa - kroz smeh je izjavio Milan.

- Istina! To je tačno! Jeste! I zato nisam rekao da si ti najveća tračara, ti samo istinu pričaš! - potvrdio je svoje radnje Janjuš.

Za Janjuševog najboljeg ortaka, Mikija Đurčića, smatra da je zaljubljen u Sašku Karan, kao i da je Sara bacila oko Filipa Đukića. Za Tanju Jovićević je rekao da joj se sviđao Uroš Ćerić kao i da je za njim najviše patila.

- Anđelo mi je rekao da ima jednu ekskluzivu, ali mi nije otkrio, međutim ja ću otkriti da je Anđelo hteo namerno da se smuva sa Aleks, kako bi pravio Teodoru ljubomornom - na ove Milanove reči, maneken se pobunio.

Novinar je rekao kako su se i Jeleni Golubović probudile emocije, pa se tako zaljubila u Nemanju Đerića Đeksona, jer je videla njegov polni organ, dodao je i da se u "Zadruzi" na Marka Miljkovića nameračila MC Aleks. Dok je za Zoricu Marković kazao kako je pronašla štek pun novca, u dvorištu, jednog bivšeg zadrugara.

- Što se tiče Lepog Miće, on ima problem ujutru kada kasni na pismo. Nije mogao da mu se spusti polni organ, što je za pohvalu u 70-oj godini - bio je bez dlake na jeziku Milan Milošević.

- Sloba i Luna ovde prave dete. Čuo sam kad mu je rekla: "Jesi ti normalan, da ostanem trudna, ovde u rijalitiju, pa da produže sve zbog naše bebe!" - istakao je novinar.

Pogledajte u videu ispod koje je sve tračeve izneo pred svima novinar Milan Milošević: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus


>