Region

Svet

Novi svedoci otkrivaju nepoznate detalje o ubistvu Jelene Marjanović!

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas će saslušati još tri svedoka u istrazi o ubistvu pevačice Jelene Marjanović. Iskaze bi trebalo da daju jedna žena i dvoje muškaraca, koji su 2. i 3. aprila 2016. godine kada je Jelena ubijena, bili na nasipu.

Novi svedoci otkrivaju nepoznate detalje o ubistvu Jelene Marjanović! Foto: Screenshot Youtube



Posebno značajan iskaz mogla bi da pruži žena - baka Rada, koja je 2. aprila na nasipu čuvala koze. Ona je ranije ispričala policajcima da je pre toga svakog dana bila na nasipu ali da Jelenu nikada nije videla. Međutim, seća se da je kobnog dana u 16.45 videla Zoranovu i Jeleninu ćerku Janu sa Zoranom ili Vladimirom. Ona nije mogla da tvrdi da li je to Zoran ili Vladimir, pošto nije obraćala pažnju ali ju je u sećanju ostalo da je čula muškarca kako viče: "Jano, dođi 'vamo!" 

Zatim je sa kozama krenula dalje nasipom, da bi se na to mesto vratila u 18.45, dva sata kasnije. Za ta dva sata ona nije čula niti videla na nasipu da se dešava bilo šta neobično.

I druga dva svedoka trebalo bi da ispričaju šta su primetili na nasipu tog dana.

Do sada su kao svedoci salušani Teodora Krsmanović, Jelenina sestra, Zoranov otac Vladimir, brat Miloš, majka Zorica i sin Uroš, kuma Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Telegraf

Povezane vesti:


>