Parovi

Farma

PAROVI: Dva učesnika izbačena iz poznate vile! VIDEO

Iz rijalitija "Parovi" sinoć je dvoje takmičara izbačeno. Oni su izašli iz trke za glavnu nagradu, i oprostili se od ukućana sa kojima su boravili, a produkcija je imala sinoć i iznenađenje!

PAROVI: Dva učesnika izbačena iz poznate vile! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U rijalitiju "Parovi" sinoć je bilo još jedno izbacivanje. Učesnici i publika imali su priliku da vide kako je izgledala tabela sa glasovima: na prvom mestu našao se Branslav Radonjić Brendon sa osvojenih 23,4% glasova publike, drugoplasirana je Vesna Rivas sa osvojenih 21%, na trećem mestu našla se Snežana Jovičić sa 20,7% glasova.  Ana Spasojević je dobila 15,6%, a najmanji broj glasova osvojio je Miloš Aleksandrović sa 14,3%, pa je samim tim on takmičar koji je morao da napusti šou. 

Svi su očekivali da će Izabela teško podneti Milošev odlazak, međutim, ona je bila prilično hladna: 

- Nemam za čim da žalim, dogovorićemo se kada se vidimo napolju. Do tada neka svako gura svoju priču. 

Nju su učesnici žestoko napali, rekavši joj da nema ni grama emocija, te da je Miloša zavlačila od početka. 

Produkcija je nakon Miloševog napuštanja imala saopšenje da još jedan takmičar mora da napusti vilu, pa su naložene vanredne nominacije. Najveći broj glasova od strane učesnika imala je Ana Spasojević. Kada je produkcija objavila da Ana zaista napušta rijaliti, takmičarka je potrčala prema vratima, a da se pre toga nije ni sa kim pozdravila. 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>