Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

TLZP: Stevan Anđelković kao Toše Proeski izazvao buru emocija! VIDEO

Večeras je na programu peta epizoda četvrte sezone poznatog takmičenja humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato". Ovog puta led je probila Bebi Dol, a imitacija Stevana Anđelkovića izazvala je buru emocija kod žirija i publike. 

TLZP: Stevan Anđelković kao Toše Proeski izazvao buru emocija! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" Stevan Anđelković večeras je imitirao tragično nastradalog pevača Tošeta Proeskog. On je izvodio pesmu "Igra bez granica", na makedonskom jeziku, a emocije su preplavile studijo. 

- Toliko emocija, toliko dobre glume, toliko pevački izvanredno. Ja sam takođe uživala, na momenat sam sklopila oči i zaista me je ponelo sve to. Ti si u svakoj epizodi bio genijalan, pratila sam tvoje nastupe iz emisije u emisiju, i genijalan si, mnogo mi je drago što si ovde - rekla je Ana.

Đuro je naročito bio pogođen: 

- Hvala ti Stevane što si nas podsetio na jednog od najvećih vokala sa ovih prostora. Bilo je dirljivo slušati te. Ne može to svako, ti imaš stvarno anđeoski glas i doveo si nas u neke emocije sa tim fenomenalnim visinama. Beskrajno sam uživao u tvom nastupu - bio je iskren Đuro.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>