Region

Svet

Riblja Čorba oborila rekord u prodaji karata, sledi još jedan koncert!

Legendarna rok grupa „Riblja Čorba“ rasprodala je do poslednjeg mesta karte za svoj koncert 15. novembra u Centru „Sava“ punih petnaest dana ranije uspevši tako da postavi novi rekord u prodaji karata za koncerte u Srbiji, a pošto je interesovanje publike i dalje ogromno zakazali su još jedan koncert za 20. novembar na istom mestu. 

Riblja Čorba oborila rekord u prodaji karata, sledi još jedan koncert! Foto: Screenshot Youtube



Jagma za ulaznicama za muzički spektakl na kome će članovi grupe obeležiti 40 godina rada svirajući sve hitove u akustičnoj verziji ne jenjava tako da nije isključeno da do drugog koncerta ne budu oboreni još neki rekordi. 

- Znali smo da smo mi jedva čekali druženje sa publikom ali da su se oni nas ovoliko uželeli tek smo sad shvatili. Radujemo se novom koncertu i potrudićemo se da obe večeri ostanu u najlepšem sećanju svima onima koji nas vole i koji budu došli – rekao je Bora Đorđević.  

Priča o Ribljoj Čorbi koja traje gotovo već četiri decenije, a grupa svoj veliki jubilej proslavlja nizom koncerata sa svojom vernom publikom. Prema rečima frontmena Bore Đorđevića “Muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju” i dobila je izvođenjem dobro poznatih pesama u novim aranžmanima. Akcenat je na laganim pesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili „Da, to sam ja”, „Evo ti za taksi“ i „Bilo je žena“ … u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima.

Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju mnoge pesme koje su obeležile veliki period eksjugoslovenskog rokenrola.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>