Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Zorica Marković umalo slomila prste Jeleni Golubović, zavladao opšti haos! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" sukobi ne prestaju, već naprotiv, sve su učestalija pojava. Ovog puta između Zorice Marković i Jelene Golubović došlo je do svađe, ali i fizičkog kontakta.

ZADRUGA: Zorica Marković umalo slomila prste Jeleni Golubović, zavladao opšti haos! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeRijaliti "Zadruga" sve češće uvodi obezbeđenje kako bi sprečilo opštu tuču i nerede. Tokom razgovora za stolom, učesnici su birali najveću tračaru među Zadrugarima a vrlo brzo, njihovo glasanje pretvorilo se u psovke, svađe i teške reči. U jednom trenutku Jelena Golubović je Zorici Marković opsovala majku, a onda je pevačici pao mrak na oči: 

- Sad ću ti glavu razbiti - viknula je ona, a Milan Milošević ju je podržao.

- Sram te bilo, Jelena, ženi je majka umrla - rekao je on.

Zorica je htela Jeleni da vrati istom merom, pa je "udarila" na njenu majku: 

- Tvoja majka je smrdulja, ku*vetina, kao i ti. Svi se je*ete za pare. Jadnice, razbiću ti glavu. Ali ja neću kad ti hoćeš - rekla je Zorica i udaljila se od nje.

Sukob je sve jače kulminirao, u jednom trenutku se u svemu našla i MC Aleks koja je Jelenu polila vodom, a nakon toga je usledio i fizički kontakt između Zorice i Jelene. Pogledajte kako je izgledao njihov sukob: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>