Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jeziva ispovest Mace Diskrecije o detinjstvu koje nikome ne biste poželeli!

Maca Diskrecija je sinoć u rijalitiju "Zadruga" odabrana od strane učesnika da ide u izolaciju i da se večeras bori za opstanak. Odlukom publike u istoj situaciji sa njom se našao i Saša rudar, pa su njih dvoje danas razgovarali na razne teme, kada je Maca otpočela svoju tužnu priču o dramatičnom detinjstvu.

ZADRUGA: Jeziva ispovest Mace Diskrecije o detinjstvu koje nikome ne biste poželeli! Foto: Screenshot/EON



Maca Diskrecija se u toku današnjeg razgovora sa Sašom u potpunosti otvorila, i ispričala kako je teško živela u detinjstvu, i kako ništa nije imala:

- Telefon, laptop, internet, telefone skupe... Nisam imala ništa. Deca su mi se smejala što nemam čizme i što sam u školu išla po snegu u patikama...Ali bože moj.. Zato sada mogu da priuštim, da ne molim nikoga. Uvek kada mi neko nešto pokloni od srca bude mi drago, ja to cenim. I ja volim da poklanjam ljudima koji su mi dragi. Sve se u životu okrene. Mene su baš ismejavala deca u školi  što nemam šta da obučem, što nemam čizme. Kasnije sam tek dobila čizme... - prepričala je Maca svoje tužno detinjstvo u jednom dahu. 

 - Nemaš tamo rijalitije. Prijavljivala sam se na muzička takmičenja ali sam uvek imala tremu. Meni je rijaliti trebao da bih se oslobodila - rekla je Maca Saši.

Razogovor je prekinula Jelena Golubović koja je došla kako bi pitala Macu i Sašu rudara da li su gladni, i kako im je u izolaciji. Ona je takođe iskoristila priliku da kaže da je pozvala svoje glasače da glasaju za Macu, a ukoliko bude bio baraž da glasaju za Sašu rudara. U rijalitiju "Zadruga" večeras će biti izbacivanje, a publika će glasati za Macu i Sašu. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>