Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Ovaj učesnik je favorit za pobedu, ali jedan takmičar mu je opasno blizu!

Rijaliti "Zadruga" ubrzo je dobio neverovatnu pažnju i simpatije publike, koja već ima svoje favorite. Portal Svet Plus pitao je čitaoce koji Zadrugar im je omiljeni, a rezultati su pokazali da je "mrtva trka" za pobedu između dva učesnika.

ZADRUGA: Ovaj učesnik je favorit za pobedu, ali jedan takmičar mu je opasno blizu! Foto: Screenshot Youtube



Veliko interesovanje od samog početka vlada za prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a gledaoci već imaju svog favorita. Anketa koju je sproveo portal Svet Plus pokazala je da je Miki Đuričić omiljeni među čitaocima, i da upravo njega vide kao pobednika. Međutim, veoma blizu Mikija našla se intrigantna učesnica Jelena Golubović, sa samo dva glasa manje, tako da Mikijevo mesto trenutnog favorita još uvek nije sigurno, pa se može reći da mu se "klima" mesto pobednika. Miki Đuričić i Jelena Golubović poznati su publici i pre "Zadruge" učešćem u nekoliko rijalitija u Srbiji. Miki je 2009. bio pobednik "Velikog brata" kada je osvojio simpatije publike kao duhoviti pčelar iz Kupinova, koji se svojim humorom osvojio srca publike. Jelena Golubović bila je pobednik "Farme 5" i "Farme 7", čime je pokazala da njena armija fanova verno glasa za svoju miljenicu. Ona je svoje učešće u rijalitijim obeležila intrigantnim ponašanjem, raspravama, i jedna je od takmičara u rijalitijima za koju su se najčešće vezivali sukobi, i fizički obračuni, jer su na nju u više navrata nasrtali njeni rijaliti suparnici. 

Još uvek nije poznat tačan datum kada će se "Zadruga" završiti i proglasiti pobednika, ali svakako je sigurno da će borba za prvo mesto biti neizvesna do samog kraja. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>