Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Za izbacivanje nominovan jedan od favorita! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" sinoć su organizovane još jedne nominacije. Publika je veoma iznenađena jer je u igri za izbacivanje jedan od favorita rijalitija.

ZADRUGA: Za izbacivanje nominovan jedan od favorita! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeKao i svake subote, "Zadruga" je i sinoć imala nominacije, gde su učesnici birali između Mace Diskrecije i Marka DNK. Njih dvoje su ove nedelje bili izabrani za potrčka, pa su tako njihovi cimeri morali da se odluče koga od njih dvoje žele da vide u izolaciji. Mišljenja i komentari su se međusobno razlikovali: 

- Nikako ne bih da nam jedna prostitutka soli pamet, zato glasam da Maca ode u izlaciju - bio je samo jedan od komentara tokom sinoćnih nominacija.

Odlukom većine, Maca Diskrecija je izglasana za odlazak u izolaciju, i ona će biti ta koja će se boriti za opstanak u rijalitiju. Osim nje, da ostane u "Zadruzi" boriće se i Saša rudar koji je nominovan od strane publike. On se već jednom našao u toj ulozi, kada je odlukom produkcije izbačen pa vraćen na imanje. 

Pogledajte kako je izgledalo glasanje Zadrugara: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>