Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 29. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2017. godine!Ovan 21.3.- 20.4.

Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja. Dobro se osećate.

Bik 21.4.-21.5.

Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici. Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate. Nervozni ste.

Blizanci 22.5.- 21.6.


Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa. Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju. Problemi sa urinarnim putevima.

Rak 22.6. - 22.7.

Interesuju vas neke skrivene informacije ili poslovi koji nude neobična rešenja. Važno je da napravite dobru procenu. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite poslovne izazove i da unapredite svoje praktično iskustvo. Nema razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom oko nekih sporednih situacija i sitnica. Odgovorite pravilno na nečije emotivne signale. Dobro se osećate.

Lav 23.7.- 22.8.

Potrebno je da povučete logičan redosled poteza u susretu sa saradnicima. Odgovorite na nečiju poslovnu ponudu i plasirajte svoje ideje u odabranom društvu koje će vas dobro nagraditi. Ako vas opterećuju emotivne dileme, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom pre nego što se opredelite za novo ili energično rešenje. Dobro se osećate.

Devica 23.8. - 22.9.

Nalazite se u neobičnoj situaciji. Zato izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku. Potrebno je da stvorite bolje uslove. Sve što činite ostavlja određene posledice na vaš poslovni život. Teško vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor. Lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite. Ali, uvek možete da sagledate one dobre strane. Proverite krvnu sliku.

Vaga 23.9. - 22.10.

Imate dobre ideje, ali ponekad je teško proceniti konačan ishod u poslovnim pregovorima. Potrebno je da žrtvujete određene interese zarad lične sigurnosti. Postupite u skladu sa svojim moralnim načelima. Teško vam je da razumete nečije emotivne namere. Pažljivo analizirate ljubavni odnos, ali vam nedostaju konkretni odgovori kako biste pravilno sagledali celokupnu situaciju. Stomačne tegobe.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Pokušavate da promenite i ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se pravilno organizujete. Ne možete da funkcionišete na više strana istovremeno. Povremeno ste skloni nekim iznenadnim ili neumerenim emotivnim reakcijama. Najviše pogađaju određeni postupci ili odgovori koje dobijate od bliske osobe. Dobro se osećate.
Primećujete da novi dogadjaji utiču na vašu koncentraciju. Imate utisak da neko umanjuje vaš poslovni uspeh. Ipak, sačekajte na zvanične komentare. Teško vam je da ispunite sva partnerova očekivanja, ali uvek vredi pokušati. Potrudite se da pomerite svoje subjektivne granice u uzajamnom prilagođavanju. Problemi sa zglobovima.

Jarac 22.12.- 19.1.

Neko pokušava da vas nagovori na drugačije rešenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od zacrtanih planova. Ne odbacujete koristan savet. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ponekad umilni osmeh i blagi emotivni tonovi donose najbolji efekat. Moguća glavobolja.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Obratite pažnju na korisne informacije o poslovnim prilikama. Neko vam nudi interesantne ideje. Potrebno je da se dogovorite o zajedničkim interesima. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili neku takmičarsku atmosferu. Strpljivo sačekate na nečiji poziv. Nema potrebe da previše rizikujete u delikatnim situacijama. Ne možete uvek lako da utičete na partnerovu odluku i ponašanje. Odlično.

Ribe 20.2.- 20.3.

Razmišljate o različitim poslovnim ponudama, ali nema razloga da žurite sa zavšnim odukama. Ako vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji koristan savet i proširite svoja saznanja o poslovanju. Partner ume da deluje vrlo zagonetno i ostavlja čudan utisak. Potrebno je da iskreno progovorite o nekim nesporazumima koji vas udaljavaju. Potreban vam je odmor.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: Svet Plus/horoskopius.com

Povezane vesti:


>