Svet

Region

Uputila joj pohvale: Pink oduševljena našom pevačicom! VIDEO

Popularna američka pevačica Pink uputila je pohvale našoj Tijani Bogićević, oduševivši se kako je otpevala njenu pesmu ''Sober''.

Uputila joj pohvale: Pink oduševljena našom pevačicom! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Američki magazin "Glamur" objavio je na svom YouTube kanalu video snimak u kojem popularna pevačica Ališa Mur, poznatija pod umetničkim imenom Pink, preslušava obrade svojih pesama. Među brojnim snimcima širom sveta našla se i obrada naše ovogodišnje evrovizijske predstavnice Tijane Bogićević!

Tijana je davne 2007. godine sa svojim muzičkim saradnicima Aleksandrom Milutinović i Brankom Koprivicom u Novom Sadu otpevala svetski hit "Sober", a deset godina kasnije snimak je došao i do Pink, koja je dala svoj komentar.

"Ovo je sjajno! Tijana, volim tvoj napukli glas. Da li pušiš ili ti je to prirodno? Moj više nije napukao otkako sam prestala da pušim i veoma sam tužna zbog toga, ali mi je drago što je tvoj još uvek takav", ishvalila je Pink našu pevačicu, koja je bila oduševljena zbog brojnih komplimenata na račun svog pevačkog umeća, a i zato što joj se obratila PINK!


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>