Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Milan izvređao Jelenu - Bagro ljudska lagala si da imaš rak! VIDEO

U rijalitiju Zadruga došlo je do svađe između Milana Miloševića i Jelene Golubović, a novinar je izneo niz skandaloznih uvreda i informacija o rediteljki.

ZADRUGA: Milan izvređao Jelenu - Bagro ljudska lagala si da imaš rak! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Netrepeljivost između Jelene Golubović i novinara Milana Miloševića danas je u Zadruzi doživela kulminaciju. Naime, radi se o tome da se njih dvoje bez prestanka svađaju već nekoliko dana, a nakon što je danas u jednom momentu Jelena zabranila Milanu da uzme deo njene hrane Milan je počeo da viče na nju iz sveg glasa. - Da Bog da ti preselo sve, bagro ljudska! Mi smo tebe hranili 7 dana, a ti sad ne daš ništa, bezbožnice jedna - vikao je Milan na sav glas.

Jelena nije toliko burno reagovala na njegove prozivke, pa je on nastavio da je vređa, ali ovaj put se osvrnuo i na događaje iz prošlosti i iz spoljnog sveta

- Tebe smo bre šminkali da izgledaš kao da si prebijena i slikali te, da bi izazvala sažaljenje, da bi kupila fanove. Lagala si da si prebijena i da imaš rak - govorio je Milan obraćajući se Golubovićevoj.

U priču se uključio Miki Đuričić koji je objasnio Miloševiću da je i on kriv ako je takvu laž plasirao u novine, dok se Milošević pravdao time da mu je to posao i da on nema ništa sa time.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>