Region

Svet

Zoran Marjanović odustao od zatvorske ženidbe, evo i zbog čega!

Zoran Marjanović, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, odustao je od ideje da se oženi u zatvoru. On se raspitivao kod nadležnih za proceduru, ali molbu koju je pripremio, na kraju nije predao.

Zoran Marjanović odustao od zatvorske ženidbe, evo i zbog čega! Foto: Screenshot YoutubeIako se raspitivao o proceduri za podnošenje molbe, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović posle razgovora s najbližima odlučio je da ne ozakoni vezu sa Zoricom Mitrović. Zoran Marjanović, koji se pre desetak dana raspitivao kod nadležnih u Centralnom zatvoru šta je neophodno za proceduru venčanja iza rešetaka, odustao je od te namere. Kako je potvrđeno iz pouzdanih izvora, molbu koju je pripremao na kraju nije ni podneo Višem sudu.
 
- Osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović, koji je u Centralnom zatvoru od 16. septembra, otvoreno je rekao pre desetak dana da želi da se oženi u pritvoru. Objašnjeno mu je da čin venčanja ne može da obavi bez saglasnosti sudije za prethodni postupak. Bio je rešen da mu podnese molbu, ali se onda predomislio. Najverovatnije su mu najbliži koji ga obilaze posavetovali da to ipak ne bi bila najbolja odluka u ovom trenutku - kaže izvor.

On podseća da Marjanović po zakonu ima pravo da sudu podnese ovakav zahtev, ali da ne postoji mogućnost da zbog svadbene ceremonije izađe na slobodu. Ipak, postoji mogućnost da se brak sklopi iza rešetaka.
 
- Iako je, bar zasad, očigledno odustao od zatvorskog venčanja, on i dalje, pored Jane, najčešće pominje novu devojku - kaže naš sagovornik. Zoran je, prema njegovim rečima, pored toga što je zaljubljen u Zoricu, strahovao i šta će se dogoditi s njegovom ćerkicom, pa je smatrao da bi posle venčanja sa Zoricom ona mogla da dobije starateljstvo nad detetom.
 
- Laknulo mu je kad je obavešten da je Centar za socijalni rad brigu o detetu poverio njegovom bratu Milošu i njegovoj supruzi Milici. Strahovao je da bi posle ubistva Jelene i njegovog hapšenja devojčica mogla da bude oduzeta porodici - dodaje naš izvor.

S obzirom na to da je, osim najbliže porodice, uz njega posle hapšenja ostala još Zorica Mitrović, Marjanović u nju ima veliko poverenje. Kako je Kurir pisao, iako se nisu pojavljivali u javnosti zajedno, Zorica je mesecima pre hapšenja Zorana boravila sa sinom Zdravkom u porodičnoj kući Marjanovića u Borči. Sa Zoranom je tu bila i u noći njegovog hapšenja, 15. septembra, i tada je skrenula pažnju na sebe pošto je napala policajce koji su došli da Marjanoviću stave lisice na ruke.

Kurir je juče tražio komentar od Zorice Zoke Mitrović. Na naše pitanje, ona je poslala sledeću poruku: „Zoki, uz tebe sam, nikad jače! Pozdrav za sve u CZ od mene i podrške Zoranu Marjanoviću“

Zoran Marjanović mogao bi da dobije pravo da koristi takozvanu ljubavnu sobu, ali on zasad nije dostavio potvrdu da žive u vanbračnoj zajednici.
 
- Zbog toga što pojedini osumnjičeni u pritvoru provedu dug vremenski period i njima je omogućeno da imaju bračne posete. Međutim, za korišćenje ove vrste posete nije neophodno da supružnici budu zvanično venčani, već je dovoljno da dva svedoka potvrde da oni žive u vanbračnoj zajednici - objašnjava sagovornik Kurira.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>