Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Maca Diskrecija od kviza znanja napravila urnebesnu komediju! VIDEO

"Zadruga" je sinoć takmičarima organizovala kviz znanja u kojem je svaki učesnik dobio po šest pitanja. Voditeljka Dušica Jakovljević bila je zadužena za čitanje pitanja, a odgovori pojedinih učesnika su sve za stolom nasmejali do suza.  

ZADRUGA: Maca Diskrecija od kviza znanja napravila urnebesnu komediju! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeU rijalitiju "Zadruga" sinoć je bilo veoma zanimljivo. Kada je Dušica ušla i saopštila Zadrugarima da im sledi kviz znanja, pojedincima je zastala knedla u grlu, dok su drugi bili prilično samouvereni. Maca Diskrecija kroz svoje učešće u rijalitiju do sada više puta pokazala da ne poznaje neke osnovne pojmove, pa su tako svi jedva čekali da čuju kako će se ona snaći u kvizu. Od postavljenih šest pitanja, Maca je imala samo jedan tačan odgovor, a učesnici su se valjali od smeha kada je Dušica pitala Macu da kaže šta znači skraćenica VIP. Od nekoliko ponuđenih odgovora, ona je izabrala netačan: 

- Ja mislim da je to skraćenica za "Vrati ili plati"- odgovorila je Maca, na šta su svi učesnici prasnuli u smeh, uključujući i nju samu. 

Kako se odvijao jedan deo kviza, pogledajte u videu ispod: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>