Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 27. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

 Dnevni horoskop za 27. oktobar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Jedan od onih dana koje čovek poželi obrisati gumicom da je moguće. Ipak iz toga se može nešto naučiti. Stari problemi na poslu ali u novoj formi. Zdravlje stabilno.

Bik 21.4.-21.5.

Nastavite po starom običaju i sve će doći na svoje mesto. Strpljenje obično da rezultate. Partner je u velikoj nedoumici. Pomozite mu. Reuma ume da traje.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Divan dan za tek zaljubljene. Pogotovu za one rodjene u jutarnjim satima dan će biti ispunjen prelepim osećanjima. Nedostatak novca nije problem. Promenljivo raspoloženje.

Rak 22.6. - 22.7.

Dobro bi bilo da danas pdvučete crtu i da odlučite kojim putem će te dalje koračati. Mnogo toga se nagomilalo. Sukob sa starijim kolegom. Prekontrolišite nivo šećera.

Lav 23.7.- 22.8.

Telefonski poziv će vam danas preokrenuti sve planove. Na kraju će se sve dobro završiti, još će te upoznati i jednu neobičnu osobu. Kožna infekcija zahteva lečenje.

Devica 23.8. - 22.9.

Davno zaboravljena osoba će danas ponovo ući u vaš život na velika vrata. Ukazaće vam se mala šansa za promenu radnog mesta. Zdravlje vam je dobro.

Vaga 23.9. - 22.10.

Napraviće te danas jednu malu grešku koju čak nećete ni primetiti. Tek kasnije ćete shvatiti njenu veličinu. Poziv iz inostranstva unosi nemir. Virusna infekcija.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Niste očekivali baš danas da vam se otvore horizonti za posao o kojim ste dugo razmišljali. Skoncentrišite se na njega. Bilo bi dobro da što pre krenete kod zubara.
Nekad je dovoljan jedan pogled i da se osećate kao da dotičnu osobu znate godinama. Kasnije to ne bude tako. Upali ste u velike dugove. Nesanica i nervoza.

Jarac 22.12.- 19.1.

 Dugo se niste probudili ovako raspoloženi. pokušajte zadržati takvo stanje čitavog dana. Jedan kolega vam namesta jednu podlu igru. Imunitet vam je na visokom nivou.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Konačno ste progledali. Sad vam ceo svet izglada drugačije. Malo će boleti ali biće sve kako treba. Šef ima neke ozbiljne primedbe na vaš rad. Povišen krvni pritisak.

Ribe 20.2.- 20.3.

U jutarnjim satima morate biti jako oprezni jer postoji mogućnost lakše povrede. Jedna osoba od vas mnogo očekuje. Recite joj istinu. Zdravlje vam je jako promenljivo.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: radio12.biz

Povezane vesti:


>