Region

Svet

Region

Ovo je pesma iz domaće serije koju svi obožavaju i rado je se sete! VIDEO

Domaće serije su među srpskom publikom još uvek omiljene, i čak i ako su mnogo puta gledane i reprizirane, postoje one kojih se uvek rado sedimo. Ono što posebno asocira na omiljenu seriju jeste pesma koja je prati. Čitaoci portala Svet Plus odabrali su omiljenu numeru koju i danas rado vole da čuju.

Ovo je pesma iz domaće serije koju svi obožavaju i rado je se sete! VIDEO



Anketa portala Svet Plus pokazala je da pesma koju svi najviše vole, kada su u pitanju domaće serije, jeste "Sve što želim u ovom trenutku" koju je izvela je grupa "Far". Trebalo je snimiti tužnu pesmu koja će se lako uklopiti u dramu.

"Sivi dom" je jugoslovenska televizijska serija, snimljena u produkciji Televizije Beograd. Serija ima 12 epizoda i snimana je tokom 1984. i 1985. godine, a premijerno je emitovana 1986. godine. Radnja serija se bavi životom štićenika u Vaspitno popravnom domu za decu i omladinu u Kruševcu. Autori serije bili su scenarista Gordan Mihić, i režiser Darko Bajić. U seriji su pored Bate Živojinovića, Dragana Nikolića, Miše Janketića, Đurđije Cvetić, Bore Todorovića i Žarka Radića, glumili i tada mladi glumci, kojima su ovo bile prve veće uloge: Branko Vidaković, Zoran Cvijanović, Željka Cvijetan, Dubravko Jovanović, Andrijana Videnović, Nikola Kojo, Mirjana Joković...


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>