Region

Svet

Region

UBICE MOG OCA: Ona jedina zna ko se krije iza ubistva Milice Despotović!

Milena Vasić, koja u seriji "Ubice mog oca" igra Bibu, zna ko je ubica Milice Despotović, dok se od drugih glumaca ta informacija krije. 

UBICE MOG OCA: Ona jedina zna ko se krije iza ubistva Milice Despotović! Foto: WikipediaLjubitelji serije "Ubice mog oca" uskoro će moći da uživaju u nastavku ovog ostvarenja jer je snimljena poslednja klapa druge sezone. Čak tri reditelja, Predrag Antonijević, Miroslav Lekić i Ivan Živković, radili su na tome da na što intrigantniji način prikažu razrešenje misterije vezane za ubistvo Milice Despotović.

Kako saznajemo, ključnu ulogu u pronalaženju ubice odigraće glumica Milena Vasić, koja tumači lik pevačice Bibe.

- Nisam ništa videla od materijala koji je snimljen osim trejlera, i to izgleda jako dobro. Serija je postavila jedan standard i zato sam ponosna što sam deo ove ekipe. S obzirom na to koliko ljudi čeka drugu sezonu, ona će biti još intrigantnija. Moja uloga u ovoj sezoni dobija dosta na prostoru i prikazu koliko je zapravo estrada umešana u ceo slučaj. Fantastično je napisan lik i za igru je bio veliki izazov - otkriva  Milena Vasić, a na pitanje da li je upoznata sa ubicom, ona kaže:

- Igrala sam scenu koja je ključna u razrešenju slučaja, pa sam morala da dobijem određene informacije o ubici, tako sam i saznala o kome se radi i ko stoji iza svega. Jednostavno to je bilo potrebno kako bih mogla do kraja da odglumim svoj lik, ali zaista ne smem da otkrijem o kome se radi - poručuje glumica.

Istu misteriju o seriji kriju Katarina Radivojević i Vuk Kostić.

- Očekivanja su da će biti još veće interesovanje za nove epizode. Publika nikako neće biti razočarana u Mariju, čak obrnuto. Voleće je još više, na moje veliko zadovoljstvo. Ta misterija ko je ubica ostaje. Zamislite da vam ja sada otkrijem to? Ubiće onda i mene - kroz smeh je poručila Katarina, dok njen partner inspektor Jakovljević poručuje.

- U principu moj lik se nije mnogo promenio. Traži pravdu, bori se za istinu, ima otežavajuću okolnost, ranjenu Jelenu. Stvari postaju komplikovanije i opasnije po njihov život. Biće još mnogo ubistava u drugoj sezoni. Sada dolazi mnogo jači kriminal u koji su upleteni droga, estrada i politika - ispričao je Kostić.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>