Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Sloba zanosno plesao sa Jelenom Golubović, Luna odlepila! VIDEO

"Zadruga" je sinoć imala možda najzanimljiviju žurku do sada. Na opšte iznenađenje, Sloba je zaplesao sa Jelenom Golubović, zvog čega je Luna bila veoma besna.

ZADRUGA: Sloba zanosno plesao sa Jelenom Golubović, Luna odlepila! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeKao i svake srede, i sinoć je "Zadruga" imala organizovanu žurku. Učesnici su se odlično zabavljali, a svi su bili šokirani jednim prizorom. Začetnik svega bio je glavni šaljivdžija "Zadruge" - Miki Đuričić. On je prvi plesao sa Jelenom Golubović, a onda kada je Sloba prolazio pored njih ubedio je pevača da zapleše sa rediteljkom kako bi se pomirili. 

- 'Ajde,'ajde, pomirite se - kroz smeh je govorio Miki, navodeći ih na ples. 

Posle svih teških reči koje su uputili jedno drugom, ovo dvoje Zadrugara zaista je i zaplesalo, što je Mikija izuzetno zabavljalo. 

Luna je u to vreme igrala sa Milanom Miloševićem, a Miki koji je i organizovao celu zvrčku brže bolje je dotrčao do Jelene i Slobe da im kaže za Luninu reakciju: 

- Luna je popi*dela, Luna je popi*dela - 

Radanovića to ipak nije sprečilo da nastavi sa zanosnim plesom, iako je Jelena bila prilično slobodna, pa tako čak na sebi nije imala ni brushalter. 

Pogledajte kako je igledao Slobin i Jelenin ples: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>