Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Puklo prijateljstvo zbog Jelene Karleuše - Luna otkrila detalje svađe sa Anastasijom! VIDEO

U rijalitiju Zadruga, jedna od najzapaženijih učesnica, Luna Đogani pričala je zašto je puklo prijateljstvo između nje i Anastasije Ražnatović.

ZADRUGA: Puklo prijateljstvo zbog Jelene Karleuše - Luna otkrila detalje svađe sa Anastasijom! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Luna je cimerima u Zadruzi pričala o Veljku i Anastasiji, deci Cece Ražnatović. - I ona i on su dobri. On nije, ali se ona promenila. Ona ima dobru dušu. 13 godina smo se družile. Dobar je čovek. Živele smo, kuma mi je, sestra, odrasle smo zajedno. Ona je dozvolila da nas odvoji osoba koja je u tom trenutku bila bitnija, muškarac. Ne mogu da kažem da sam bila savršena, ali mislim da nije trebala to da dozvoli. Mi danas prolazimo jedna pored druge, kao da se nismo znale. Meni je to tužno, ali ja nisam tako htela. 13 godina nas dve smo delili bukvalno gaće, a sutradan smo kao dva stranca. Ne fali mi, ne razmišljam, bilo mi je teško prvih godinu dana, ali mi je tužno kad se vratim unazad. Sve se dešava u životu s razlogom. Ja znam da sam bila pravi prijatelj, znate i sami šta su sve preživeli, bila sam tu za nju i ona za mene - rekla je Luna.

- Zamerila mi je što sam otišla na Karleušin nastup. Ja nisam ni znala da žena tada peva, pozvana sam na rođendan. Ja sam možda pogrešila što sam kačila snimke. - bila je iskrena Đogani.

- Veljko je moja prva ljubav, sve moje u životu sa njim je bilo. Nisam izgubila nevinost sa njim, ali baš mi je značio. Prvi poljubac u životu mi je bio sa Veljkom. Svi su to znali. Ali uvek mi je to bilo dečije, simpatije. Bila sam stvarno zaljubljena u njega, ali nekako je to više bilo potencirano jer sam živela sa Anastasijom. On je stvarno dobar dečko, ne mogu da kažem nešto ružno za njega. Ne podržavam kad greši, pravi probleme, ali to je njegovo. On mnogo žali za svojim ocem. Ne pokazuje to, ali ga najviše boli. Nije da on ne sluša Cecu, ona je stroga, ali je slaba na njih, da im sve priušti, da ne budu tužni. - otkrila je Luna.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>