Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Majka Mine Vrbaški priznala - Vodiću je kod psihijatra, ako je potrebno!

U rijalitiju Zadruga maloletna Mina Vrbaški privukla je najviše pažnje zbog svog problematičnog ponašanja i veze sa Đeksonom.

ZADRUGA: Majka Mine Vrbaški priznala - Vodiću je kod psihijatra, ako je potrebno! Foto: Screenshot YouTube



Minina majka Ivana otkrila je kako gleda na ćerkino učešće u rijalitiju Zadruga. - Meni mnogo smeta kada se Mina upusti u odnose pred kamerama, kada se ponaša bahato, kada vređa Jelenu Golubović koja može majka da joj bude. Što se tiče Djere, on je čudan, čovek je u fazonu hoću k*kim-neću k*kim, ja njega ne razumem. Jedan dan hoće ovo, drugi dan hoće ono, treći hoće treću i vrti se u krug.On misli da pravi budalu od svih njih tamo, a on ispada smešan. Ne znam šta hoće uopšte, a postoji mogućnost da je u pitanju taktika neka - otkrila je Vrbaški svoje mišljenje za Pink.rs.

Ivana je priznala da, kada je u pitanju Mina, više ne drži konce u svojim rukama i da će, htela to ili ne, Mina morati da je sluša kada izađe iz rijalitija.  - Uopšte me ne zanima više da li će se ljutiti oko nečega ili neće, ja sam do marta meseca i dalje njen staratelj, jer je ona maloletna. Ako ja budem smatrala da joj je potrebna pomoć psihologa ili psihijatra ili bilo koja druga vrsta pomoći - verujte mi da neće smeti da se buni. Do sada sam uvek ja za sve bila kriva, uvek je majka kriva za sve, a ne znate kako je strašno imati dete koje vam se otima i u neku ruku je problematično - bila je iskrena Ivana.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>