Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Kada učesnici vide ko večeras ulazi, neće im biti dobro!

Rijaliti "Zadruga", kao i svake srede, večeras će organizovati žurku za učesnike. Ovog puta nikome neće biti svejedno kada u rijaliti uđe baš ona!

ZADRUGA: Kada učesnici vide ko večeras ulazi, neće im biti dobro! Foto: Promo



Učesnici rijalitija "Zadruga" uvek željno iščekuju današnji dan, tj. sredu kako bi imali žurku na kojoj se već tradicionalno odlično provedu uz poznate pevače koji im dolaze u goste. Za večerašnju atmosferu biće zadužena jedna od najzgodnijih pevačica na estradi - Sandra Afrika. Verujemo da nikome neće biti svejedno kada se pojavi vatrena Sandra i dovede žurku do usijanja. 

- Večeras će se zadrugarima u rijalitiju pridružiti Sandra Afrika. Pred nama je po svemu sudeći uzbudljiva noć puna iznenađenja, a sigurni smo da će Sandra atmosferu među zadrugarima dovesti do usijanja - kaže izvor blizak produkciji. 

Sandra je sinoć gostovala kod Ognjena Amidžića i pojavila se u kombinezonu koji je skroz pripijen uz telo, pa pogledi jačeg pola nisu izostali. Ostaje nam da vidimo kako će se Sandra Afrika pojaviti večeras, i kome će biti teže, Zadrugarima ili Zadrugarkama. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>