Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

PINKOVE ZVEZDICE: Pojavio se Rokov naslednik, ovo je novi miljenik Goce Tržan! VIDEO

"Pinkove Zvezdice" i u drugoj emisiji četvrte sezone nastavljaju da iznenađuju žiri. Ovog puta jedan mališan posebno se dopao Goci Tržan, koja je prezadovoljna njegovim nastupom. 

PINKOVE ZVEZDICE: Pojavio se Rokov naslednik, ovo je novi miljenik Goce Tržan! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeDruga emisija četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", donosi najbolje dečije glasove i najslađe takmičare. Dražen Baković oduševio je ceo žiri, a posebno Gocu Tržan, koju mnogi smatraju najstrožim članom žirija. 

- Bravoooo. Upravo si postao moj omiljeni učesnik ove sezone- rekla je Goca. 

Jedna Zvezdica iz Splita je na novoj spektakularnoj sceni, osim fenomenalnog pevanja prikazala i neverovatan scenski nastup uz pesmu "Rise Like a Phoenix", Končite Vurst. Najbolju zabavu, ali i nastupe koje do sada niste videli u dosadašnjim šou programima, donose vam upravo najmlađe Zvezdice. Osim Sofije Stanojlović, koju ste upoznali u poslednjoj sezoni takmičenja "Ja imam talenat" na TV Pink, videćete i Luciju i Leonarda, prve blizance u "Pinkovim zvezdicama", koji su oduševili publiku, ali i žiri. 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>