Region

Svet

PREMIJERA: Goca Tržan i Rialda oduševile eksplozivnim spotom za pesmu Bezimeni! VIDEO

Goca Tržan i mlada bosanska pevačica Rialda snimile su spot za duetsku pesmu "Bezimeni", koja govori o nesrećnoj ljubavi. Goca i Rialda zrače energijom, pa tako i ne čude fenomenalne reakcije na spot i pesmu. 

PREMIJERA: Goca Tržan i Rialda oduševile eksplozivnim spotom za pesmu Bezimeni! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Goca Tržan i Rialda su ukrstile glasove i ekranizovale spot za duetsku numeru "Bezimeni". Njih je upoznala zajednička prijateljica i poslovni saradnik, a mlada Sarajka je otkrila da je zbog Goce imala malo tremu:

- Nikad u životu nisam imala problem da bilo koga upoznam, ali mi nije bilo svejedno kada sam Gocu trebala da upoznam. Njen gard sam od sebe govori "ne može mi prići ko god hoce". Ali tako smo se super usaglasile oko svega, ja sam se sama iznenadila. Aleksandra je rekla da bi ovo bilo super da uradimo sa Gocom, da bi super zvučalo, a ja sam bila skeptična da li će Goca reći da. 

- Ja sam vrlo saradljiva. Ona je lepa mlada žena koja će imati uspeh u ovom poslu. Ja volim da snimam duete, volim nešto novo što nije mnogo puta ispaljivano kao oružje. Ona je i damica i baraba što ja vrlo volim i poštujem kod žena. Što se mene tiče, volim nove ljude, da čujem šta mlađi vole. Ja volim da eksperimentišem, meni je rutina dosadna - rekla je Goca u jutarnjem programu televizije Pink. 

Goca je na kraju otkrila da će Novu godinu provesti radno, a Rialda će biti na putovanju sa prijateljima.

Pogledajte novi spot Goce i Rialde: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>