Zadruga

Parovi

ZADRUGA KAO ŠPANSKA SERIJA: Luna priznala da je muvala Anđela! VIDEO

"Zadruga" je noćas učesnicima organizovala "igru istine". Oni su jedni drugima postavljali pitanja koja se tiču dešavanja u rijalitiju, a onda je Luna priznala nešto što niko nije znao.

ZADRUGA KAO ŠPANSKA SERIJA: Luna priznala da je muvala Anđela! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U rijalitiju "Zadruga" tokom "igre istine" Luna je otkrila neverovatnu stvar. Pošto je jučerašnji dan bio u znaku Teodore i Anđela, koji su se posvađali kada je pevačica 
zatekla svog dečka u krevetu sa Minom Vrbaški. Novinar Milan Milošević je zakuvao celu stvar, kada je Luni postavio pitanje koje je sve iznenadilo. Njega je interesovalo da li je blogerka, koja je u vezi sa Slobom Radanovićem, ipak bacila oko na manekena i da je zbog nje raskinuo svoju vezu sa pevačicom, a ona je sve to negirala: 

- Ja sam Anđela videla u kafiću, dva meseca pre ulaska. Bio je neki rođendan. Rekla sam da mi je sladak. Mene je drug zezao, da ga gađam šećerom. Ja sam ga gađala i on me je iskulirao. Posle trećeg puta, pokazao mi je da to ne radim, jer mu je tu devojka! 

Anđelo i Teodora su bez obzira na scene tokom jučerašnjem dana, celo veče proveli sedeći jedno pored drugog, a maneken je dodao i da mu je žao što je ona plakala zbog njega. 

Pogledajte kako je tekla "igra istine", i Lunin odgovor na Milanovo pitanje u 31. minutu: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>