Svet

Region

Kim Katral priznaje: Zbog serije ''Seks i grad'' nemam dece!

Popularna glumica Kim Katral iskreno je priznala da zbog uloge Samante Džouns, u seriji ''Seks i grad'', nema dece.

Kim Katral priznaje: Zbog serije Seks i grad nemam dece! Foto: Screenshot YouTubeU prvom većem intervjuu nakon što je otkriveno da je odbila da glumi u trećem nastavku filma “Seks i grad”, Kim Katral (61) iskreno je priznala kako je zbog snimanja istoimene serije odustala od trudnoće i mogućnosti da bude majka.

Godine su prolazile, a Kim nikad nije rodila. – Imala sam 40 godina kada sam počela da snimam seriju, moj tadašnji muž i ja smo želeli dete. Planirali smo veštačku oplodnju. Ali, ja sam na snimanju bila po 19 sati na dan. Moj radni dan bi počeo pre 5 ujutro, a završio oko 2 ujutru. I shvatila sam da ne mogu da se posvetim procedurama veštačke oplodnje, a tome moraš da se posvetiš ako želiš da uspe. Tada sam prvi put pomislila da možda ipak neću imati dete, nikad – rekla je Katral.

Imala je majčinski nagon, ali odlučila je da ga usmeri prema tome da pomaže i uči mlade glumice.

Podsećamo, ekipa iz “Seks i grada” prvo je optužila Kim da je zavlačila početak snimanja trećeg filma svojim zahtevima, ali je ona kasnije izjavila da to nije istina jer je odmah rekla da ne želi više nikada da glumi Samantu Džouns. – Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, ozbiljna odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vreme je – jasna je bila glumica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/story.rs

Povezane vesti:


>