Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Teodora i Anđelo surovo kažnjeni zbog ovoga! VIDEO

U rijalitiju Zadruga napeta situacija između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović traje od noćas, a danas je sve eksplodiralo. 

ZADRUGA: Teodora i Anđelo surovo kažnjeni zbog ovoga! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



U Zadruzi je noć, a i ceo ovaj dan, obeležio odnos Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, koji su se sinoć posvađali jer je pevačica posumnjala da je on imao nešto sa Minom Vrbaški. Danas je ona rekla da je solo devojka, te da mogu ostali momci iz kuće da joj prilaze, dok je on svoju nervozu iskalio na Saški Karan, sa kojom se sukobio. Oni su u jednom trenutku zajedno završili u kupatilu, gde su oboje plakali, a kako je strogo zabranjeno da više od jedne osobe bude u njemu u isto vreme, Veliki šef ih je kaznio nedeljnim honorarima.

- Ako je sramno da uđem u kupatilo za devojkom u koju sam zaljubljen, koja jeca, onda u redu, dajte četiri kazne! - rekao je Anđelo.

- Mina i Đekson priznaju, 17 puta dnevno idu u kupatilo gde se pljaskaju. Ja ne mogu ovde da jaučem kako sam se rasplakala jer mi nedostaje mama. Pričajte šta hoćete, nazivajte me najgroznijim imenima, ali ja nikom nisam porodicu uzela u usta, nemojte ni vi moju. Što se tiče honorara, treba da bude sramota onog ko je ovo uradio. - otkrila je Teodora.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>