Region

Svet

Region

Za seriju Senke nad Balkanom zainteresovane svetske kompanije!

Dragan Bjelogrlić okrio je da ima velika očekivanja od nove serije "Senke nad Balkanom", rekavši da postoji interesovanje velikih kompanija za svetsku distribuciju. 

Za seriju Senke nad Balkanom zainteresovane svetske kompanije! Foto: Screenshot Youtube



Dragan Bjelogrlić otkrio je šta misli o reakcijma publike, imajući u vidu da će biti otkriveno nešto što nije poznato široj javnost, ali i to da su za seriju zainteresovane svetske kompanije: 

- Ja mislim da će to biti jako zanimljivo da ćemo otkriti čitav jedan niz istorijskih ličnosti kao što je princ Đorđe Karađorđević, general Živković, Mustafa Golubić, general Vrangel Ante Pavelić. Jedan deo njihovog života i njihovih biografija koji nije mogao da se uči u istorijskim čitankama i nije mogao da se uči u školi. Nama je to bilo jako zanimljivo – mi smo pokušali da sve te istorijske ličnosti sa svim kontroverzama koje nose, upletemo u taj neki fiktivni svet koji smo kreirali i mislim da će to dati jednu posebnu dimenziju seriji, čak i onima koji ništa ne znaju o njima, a i onoj publici koja nešto zna o tome. Obezbeđeno je emitovanje i u Ruskoj federaciji, a postoji zaista interesovanje nekih svetskih kompanija sa svetsku distribuciju, tako da ja se nadam da će se to konačno desiti

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>