Parovi

Farma

PAROVI: Dokazano da je Alen bio u vezi sa učesnicom rijalitija, prikazane poruke koje je slao! VIDEO

Rijaliti "Parovi" sinoć je obelodanio neverovatne informacije. Bivša učesnica otkrila je da je bila sa Alenom, i da je on varao.

PAROVI: Dokazano da je Alen bio u vezi sa učesnicom rijalitija, prikazane poruke koje je slao! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Jovana Jovanov, bivša učesnica pete sezone rijalitija "Parovi", tokom emisije "Upoznajte parove" iznela je pred svima da je bila u vezi sa Alenom Azarićem, a ostali ukućani ovu informaciju su potvrdili. Međutim, Jovana je nakon toga rekla i kako ju je Azarić varao. Neposredno pred njegov ulazak u "Parove" nestao je bez traga i glasa, nakon što ga je zatekla sa drugom devojkom - objasnila je bivša učesnica "Parova" i dodaje: 

- Najviše me je povredilo to što je rekao da nikada nije bio sa mnom u vezi, i da sam samo htela da dignem noge, a da ništa ne radim. 

Posle niza čudnih okolnosti koje su se desila, Jovana je otkrila i da je u njihov odnos bila umešana i treća osoba. Nakon svih ovih navoda, bivšoj učesnici mnogi nisu verovali, pa je odlučila da u odbranu priloži sledeće dokaze:


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>