Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Teodora uhvatila Anđela i Minu u krevetu, umalo ispala tuča! VIDEO

Zadruga je i ovog puta imala burnu noć. Teodora je zatekla Anđela i Minu u krevetu, a onda je nastao opšti haos u spavaćoj sobi. 

ZADRUGA: Teodora uhvatila Anđela i Minu u krevetu, umalo ispala tuča! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Rijaliti "Zadruga" od samog početka spojila je mlade parove u kući, među kojima su i Anđelo i Teodora. Međutim, sinoć je nastao pravi cirkus između njih dvoje, kada je Teodora ušla u spavaću sobu i zatekla Minu i Anđela u krevetu. Ona je odmah počela da ih tera, kako bi svoj krevet pomerila od njih, i ležala sama. Ljuta i povređena nije mogla da se suzdrži komentara: 

- Neću cela Zadruga da mi se smeje. Sklanjajte se odmah, oboje. Ja se ne zaje*avam. 

U celu priču uključili su se i ostali Zadrugari, a Anđelo je onda eksplodirao pa su pale teške reči.

- Napu*ite se ku*ca svi i meni, i Sanji i Teodori i svima. Šta vam nije jasno brate? Šta bacate koji ku*ac svi ovde koske, je*em vas u usta smrdljiva - urlao je Anđelo u spavaćoj sobi a onda je i krenuo da baca stvari koje su mu se našle pri ruci. 

Teodora je pokušavala da ga smiri, objašnjavajući mu da niko ništa ne mora da joj govori od prisutnih, da je ona sama sve videla. Saška Karan našla se prozvanom dok je Anđelo psovao sve redom u naletu besa pa je sa njim ušla u obračun, a onda je krenulo žestoko vređanje: 

- To sve što govoriš kaži svojoj mami, koja te pogrešno vaspitala. Mi imamo pravo da komentarišemo. Ti si jedan mali prostak nevaspitani. To sve što si rekao neka ti mama radi - nije odustajala Saška Karan od svađe sa Anđelom. U sve se umešala i Mina, pa je onda čak krenulo i gurkanje sa Saškom, a varnice su sevale na sve strane. 

Teodora je besna i povređena otišla i legla u dnevnu sobu, a kada je za njom došao i Anđelo, ona mu je samo odbrusila: 

- Uđem tamo vidim nju sa du*petom i tebe polugolog - 

Pogledajte kako je izgledala cela svađa između ovih učesnika: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>