Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

 Dnevni horoskop za 24. oktobar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Sav kredit kod voljene osobe ste iskoristili. Vreme je da povedete računa o svojim postupcima. Danas vam se nešto ne radi. Premor vas je sustigao i sve vam smeta.

Bik 21.4.-21.5.

Niste više sigurni kad partner govori istinu a kad ne. Bez poverenja nema ozbiljne veze. Otvaraju vam se širom vrata uspeha. Ne oklevajte. Nervna rastrojenost.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Vaš parter je totalno pogubio živce. Ne dolivajte ulje na vatru ako vam je stalo do veze. Šef će vas neočekivano nagraditi. Nije to slučajno. Depresija je danas prisutna.

Rak 22.6. - 22.7.

Ljubav je uzajamno davanje i uzimanje. Vi ste izgleda navikli samo ovo drugo. Korigujte ponašanje. Nedostaje vam koncepcija za posao. Nadutost u stomaku.

Lav 23.7.- 22.8.

Niste ni sanjali da će se vaša veza ovako neočekivano završiti. Šta je tu je. Glavu gore. Malo više samopouzdanja na poslu vam je neophodno. Zdravlje je u redu.

Devica 23.8. - 22.9.

Jedan prijatelj će vam otkriti da je vaš partner bio nekad u vezi sa osobom koju dobro znate. Odaberite put kojim će te krenuti. Alergijska reakcija je ozbiljna.

Vaga 23.9. - 22.10.

Strasna noć je za vama. Danas morate svoje emocije okrenuti na stvarnost a ona je malo drugačija. Počinje jedna paklena sedmica. Konzumirate previše masnu hranu.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Zaboravili ste da je danas vrlo bitan dan za partnera i njegove roditelje. Ispravite grešku. Finansije su u haosu. Potrebne donacije. Bolovi u vratu.
Tek danas ćete shvatiti da je partner bio potpuno u pravu. Nikad nije kasno za otrežnjenje. Prikupite energiju za posao. Treba će vam. Prolazne probavne tegobe.

Jarac 22.12.- 19.1.

Zaljubili ste se u osobu koja nije onakva kakva ste mislili da jeste. Ima još vremena da je upoznate bolje. Dugovi iz prošlosti pristižu. Novi kredit. Grlo vam je upaljeno.

Vodolija 20.1.- 19.2.

 Konačno je svanuo dan bez ljubavnih trzavica. Da li to znači da kriza prolazi. Sve je do vas. Svadja na poslu oko nevažnih stvari. Vaše raspoloženje tako varira.

Ribe 20.2.- 20.3.

Opet ste se dohvatili vašeg starog oprobanog recepta. Stalno se smejete a u duši je drugačije. Posao će vam ići od ruke. Nagli pad imuniteta preti da ugrozi zdravlje.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: Svet Plus/radio12.biz

Povezane vesti:


>