Region

Svet

Radu Manojlović žestoko isprozivala bivša zaova!

Pevačica Rada Manojlović na aerodromu "Nikola Tesla" doživela je u petak veliku neprijatnost, kada ju je napala Tijana Gajić, sestra njenog bivšeg dečka Momira Gajića, s kojim se slučajno srela.

Radu Manojlović žestoko isprozivala bivša zaova! Foto: Screenshot Youtube



- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečje bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama - kaže Rada Manojlović i dodaje:

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - završava Rada.

Za razliku od Momirove sestre o kojoj nema lepo mišljenje, rada ima samo reči hvale za njegovu suprugu.

- Drago mi je što Momir ima predivnu i prelepu ženu. Zaista me je oduševila svojom lepotom i prirodnošću, normalna je devojka. Čestitala sam im na detetu i želim im sve najbolje od srca - poručuje Manojlovićka.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>