Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jelena Golubović i Zorana u brutalnom obračunu pesnicama, obezbeđenje hitno utrčalo na imanje!

Rijaliti "Zadruga" ne miruje ni jednog trenutka. U žestokom obračunu ovog puta našle su se Jelena Golubović i Zorana koje su već neko vreme u lošim odnosima.

ZADRUGA: Jelena Golubović i Zorana u brutalnom obračunu pesnicama, obezbeđenje hitno utrčalo na imanje! Foto: Screenshot EON



Nakon što je u rijalitiju "Zadruga" završen porodični sastanak izbio je neviđeni haos. Zorana se približila Jeleni Golubović, a varnice su samo sevale, čekalo se da dođe do obračuna. Zorana je u prolazu "zakačila" Jelenu Golubović, a rediteljka je uzvratila snažnim udarcem pesnicom u leđa. Nastao je opšti haos i metež, kao i teške reči. Lepi Mića je pokušao da smiri strasti, a ubrzo je dotrčalo i obezbeđenje. Zorana je izjavila da će odmah izaći napolje ukoliko bude otišla u izolaciju. Ona je tvrdila da nije kriva za stvar koja se desila. 

- Pustite me da vidim koliko je jaka - urlikala je Zorana. 

- Šutnula me je pa sam joj vratila - neprekidno je ponavljala Jelena Golubović. 

Zorana je bila izuzetno uznemirana pa je krenula da vređa rediteljku, govoreći da je nije ni pipnula: 

- Nisam je ni pipnula. Neću da idem u izolaciju. 

Ubrzo se pojavilo obezbeđenje kako bi reagovalo da ne dođe do još veće tuče. Njih dve su nakon fizičkog obračuna nastavile da se vređaju, a na Jeleninu stranu stala je Maca Diskrecija. Veliki šef se još uvek nije oglasio, tako da nije poznato da li će neka od učesnica biti kažnjena.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>